De leukste spellen voor Sinterklaas

Ben je op zoek naar een leuk spel om cadeau te doen met Sinterklaas? Hieronder vind je de lijst met beste spellen per leeftijdscategorie.

Spellen voor Sinterklaas voor kinderen tot 5 jaar.

Voor deze leeftijd is er heel veel keuze maar kan het nogal verschillen welk niveau spel een kind al aan kan. Heeft je kind nog niets zoveel spel ervaring dat is een simpel spel zoals ganzenbord of een moderne variant daarvan wellicht een goede start.

Stef Stuntpiloot
Poepie Knor
Bunny Hop
Robin Ratel
Pick up Pete
Boerende Barry
Louis Liaan

Spellen voor kinderen tot 10 jaar

Een spel voor sinterklaas is voor deze leeftijdsgroep altijd een goede optie. Vanaf deze leeftijd heb je ook leuke spellen die ook voor de rest van de familie leuk en soms best wel uitdagend zijn om te spelen. De keuze is dus enorm. Hieronder een lijst van een aantal spellen die wij aanraden voor Sinterklaas.

Squla familie bordspel
Catan Junior
Halli Galli
Uno
Levensweg
Monopoly
Beverbende
Saboteur

Spellen vanaf een jaar of 10 en ouder

Vanaf 10 a 12 jaar kunnen de meeste kinderen dezelfde spellen spelen als hun ouders. Wellicht is het echter vooral de uitdaging om je kinderen nog een gewoon bord of kaartspel te laten spelen. Een mooi familiespel kan er wellicht voor zorgen dat jullie deze winter af en toe toch gezellig met het gezin een spelletje spelen aan de keukentafel inplaats van achter de TV.

Twister
De slimste mens ter wereld
Pictionary
Azul
Kolonisten van Catan
Ticket to ride
Wie is de Mol
Triominos

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.